Σχετικά με εμάς

Σχετικά με την Εταιρεία

Το Vcell Power Group είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ιδρύθηκε το το 2001

Εξειδικεύεται στην έρευνα, το σχεδιασμό, την κατασκευή και τις πωλήσεις επαναφορτιζόμενων μπαταριών, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας νικελίου, της μπαταρίας Li-ion, της μπαταρίας Li-polymer και της μπαταρίας LiFePo4. Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO9001, Ως προηγμένος καινοτόμος κατασκευαστής μπαταριών, στοχεύουμε να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα μπαταρίας στους πελάτες μας. Το έτος 2001, η Vcell Power ιδρύθηκε για την παραγωγή μπαταριών νικελίου καδμίου και νικελίου-υδριδίου μετάλλου. Από το 2003, με την ανάπτυξη της αγοράς καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, η υψηλότερη πυκνότητα ισχύος, η μικρή και ελαφριά μπαταρία έγινε η τάση. Έτσι, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε μπαταρία λιθίου.

Τον Ιούλιο του 2004, βγήκε η πρώτη μας κυλινδρική κυψέλη Li lon 18650, η οποία κυκλοφόρησε με μια σειρά κυλινδρικών στοιχείων όπως 14500, 18500, 26650…..Μετά, η πρισματική μπαταρία πολυμερούς λιθίου μας βγήκε στις αγορές. Μέχρι τώρα, έχουμε χιλιάδες μοντέλα μπαταριών Li-polymer. Το 2007, βάλαμε στην παραγωγή της μπαταρίας φωσφορικού σιδήρου λιθίου που χρησιμοποιείται ευρέως για οικιακό ηλιακό σύστημα, ηλιακό φως δρόμου, ηλεκτρικά οχήματα κ.λπ.. Η Vcell Power συνδυάζει πάντα την προηγμένη τεχνολογία με το αυστηρό σύστημα ελέγχου ποιότητας για την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας . Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένα από την CNAS εργαστήρια δοκιμών τρίτων. Λόγω της μεγάλης επένδυσης της εταιρείας μας στη σύγχρονη τεχνολογία, η μπαταρία μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών σε όλο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής, οι μπαταρίες μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 80 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και των ΗΠΑ, της Νότιας Αφρικής, της Αυστραλίας…..

Με περισσότερα από 20 χρόνια ανάπτυξης, η Vcell Power είναι ήδη ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών στην Κίνα, με περισσότερους από 1000 ειδικευμένους εργάτες, με εργοστάσια που βρίσκονται στο GuangDong, HeNan, JiangXi, ShanDong. Όλες οι μπαταρίες μας παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο IEC, UN38.3, UL, CE, ROHS. Το 2014, με σκοπό την προσέλκυση ταλαντούχου προσωπικού και την περαιτέρω επέκταση της διεθνούς αγοράς, μεταφέραμε την έδρα μας και το γραφείο πωλήσεων στην πόλη υψηλής τεχνολογίας ShenZhen.

Ισχύς Vcell. Δύναμη Ο κόσμος!

Το εργοστάσιό μας

Είμαστε μια εταιρεία με πιστοποίηση ISO9001

Εταιρεία Πολιτισμού

Η αποστολή των ανθρώπων της Vcell:

Δημιουργήστε ζωή χαμηλών εκπομπών άνθρακα με προηγμένες νέες τεχνολογίες ενέργειας προς όφελος όλων!

Οι βασικές αξίες των ανθρώπων του Vcell:

Ποιότητα: Εστιάστε στην υψηλή ποιότητα και είστε υπεύθυνοι για την μπαταρία που παραδίδεται στον πελάτη!

Εργαζόμενοι: Με γνώμονα τον άνθρωπο, πιστεύουμε ότι κάθε άτομο VCELL είναι ο μεγαλύτερος πλούτος μας!

Πελάτης: Πιστεύουμε ότι η επιτυχία των πελατών μας είναι και δική μας επιτυχία, η ολόψυχη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η επίτευξη συνεργασίας win-win!

Στάση: Υπεύθυνος για τον πελάτη, υπεύθυνος για τον εαυτό μας. Υπεύθυνος για την εταιρεία, υπεύθυνος για την κοινωνία!

Κοινωνική Ευθύνη: Τηρήστε τη διαδρομή προστασίας του περιβάλλοντος και αφήστε έναν γαλάζιο ουρανό για τις μελλοντικές γενιές!

Ο απώτερος στόχος των ανθρώπων της Vcell: Γίνετε προμηθευτής μπαταριών λιθίου παγκόσμιας κλάσης προς όφελος της ανθρωπότητας!